Skip to main content

Черен бамбук на пръти

Продуктов код: BK03; BK04
Размери: - дължина 3 метра, ф3-4см, тегло: 2.00кг, цена: 17,00лв. - дължина 3 метра, ф6-7см, тегло : 4.00кг, цена: 30,00лв.

17,00 лв

Размери:

Дължина: 3м.

Диаметър:

ф3-4см - цена: 17,00лв.


ф6-7см - цена: 30,00лв.

Материал: бамбук

Цвят: черен

Изсушени бамбукови пръчки с различен диаметър. Пръчките са в черен цвят. Могат да се използват за всякакви цели.

Цената е за 1 брой бамбук!

 

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти