Skip to main content

Бамбук за декорация с изкуствени листа 1.40м.

Размери: 1.40м. височина

60,00 лв

Тези прекрасни бамбукови пръчки, декорирани с изкуствени листа, са идеалният акцент за всеки интериор, където се цени естествената красота и изискаността. Те пресъздават усещането за спокойствие и хармония, характерно за източните култури, и добавят нотка на природа във вашия дом или офис.

Размери: 1.40м. височина 

5 бр. - 60,00 лв. 

10 бр. - 120,00 лв.

15 бр. - 180,00 лв. 

20 бр. - 240,00 лв. 

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти