Skip to main content

Ограда от бамбук OB06

Ограда от бамбук Размери 2.00/2.00м Диаметърът на бамбуковите пръчки е Ф 40-45мм.

245,00 лв

Бамбуковата ограда не само предлага надеждна защита и поверителност, но създава и приятна атмосфера от хармония и спокойствие във вашето пространство. Бъдете към природата и дарете на вашата градина или двор уникален и естествен вид с нашата бамбукова ограда.

С размери 2.00м височина и 2.00м ширина, тази ограда е подходяща за различни приложения - от малки градински площи до по-големи дворове и тераси. Допълнително, диаметърът на бамбуковите пръчки варира между 40мм и 45мм, което придава на оградата уникален и автентичен вид.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти