Skip to main content
градински мебели

Подходящи ли са градинските мебели от ратан за обзавеждане на заведения?

Чудили ли сте се някога какъв тип градински мебели са подходящи, при избора за обзавеждане на заведения? През летния сезон и слънчевите дни като цяло, много от хората предпочитат да се хранят на открито. За да е приятно посещението на клиента в ресторанта Ви например, освен хубава храна и приятно време, ще се нуждаете и от комфортна обстановка и удобство. И докато дървените столове и пейки са твърди, точно толкова колкото са нестабилни и пластмасовите, то градинските мебели от изкуствен ратан са меки, удобни, но достатъчно здрави и стабилни за да накарат всеки да се потопи в една наистина приятна обстановка.

На пазара се предлагат различни ратанови маси и столове, както и цели комплекти изработени специално за хранене. С тях ще можете да съчетаете комфорта на меката мебел и да запазите изисканият вид на заведението си и в откритите зони. Като допълнение към това, много от ратановите комплекти са изключително компактни и заемат много малка част от иначе ограниченото място, с което разполагаме. Пример за това са квадратните комплекти от ратан, които са изключително компактни. Стандартно, масите са със стъклен плот, които освен че е много стабилен, се почиства лесно и не е нужно да се прибира през зимата. След употреба, столовете се прибират много близко до масите, като образуват квадрат и освобождават значително пространство.

Градинските мебели не са само маси и столове

Градинските мебели отдавна не са просто маси и столове, които седят в градината. Хората освен за чаша кафе или бърз обяд в почивката, често обичат да прекарват свободното си времето на открито. Собственикът на заведение винаги трябва да осигури нужният комфорт за клиента си, независимо дали той има намерението да прекара свободното си време с приятели, книга или дори да събере малко тен на плажа. Да, прочетохте правилно, градинските мебели са изключително подходящи и за плажа. Както сме споменавали и по - рано, те са изключително удобни и се почистват лесно. Като бонус към това прибавете и леката им конструкция и ще получите чудесна мебел за отдих на всякакъв тип открити места. Градинските мебели не се ограничават само до столовете и масите, те могат да бъдат още и шезлонги, легла за припек и дори люлки. Много от заведенията, както на морето така и в столицата например, вече обзаведоха заведенията си с ратанови люлки. Те са изключително удобни и придават допълнителен стил на екстериора Ви.  Най - хубавото, е че се съчетават чудесно с останалите градински мебели от ратан без да развалят цялостната визия на заведението.

градинско обзавеждане, мебели от ратан, градински мебели