Skip to main content
Пролетно зареждане на градински мебели

Пролетно зареждане на градински мебели

С наближаването на пролетта започва и подготовката за летния сезон. И докато едни се отдадоха на заслужен отдих през зимните месеци, при нас работата не спира! През новия сезон ще имате възможност лично да разгледате новите ни предложения на градински мебели от естествен и изкуствен ратан в обновения ни шоурум в Слънчев Бряг. Там колегите ни ще ви запознаят с всички наличности и ще ви помогнат да направите правилният избор на градинска мебел. И така, какво ново всъщност ще откриете през настоящия сезон?

Градински мебели от изкуствен ратан

128 bql baron 79 bql nova masa baron 2
През месец април ще можете да се насладите на новото ни зареждане с мебели от изкуствен ратан. Новите комплекти, които пристигнаха в края на март се предлагат в цветове венге и бяло, като отново ще имате възможността да изберете сами вида на масата – квадратна или кръгла. Миналогодишните ни бестселъри BR79 и BR88 вече също са налични. Поради големия интерес към BR128 тази година в складовата ни база ще откриете комплекта не само в цвят венге, но и в бяло. Комплектът набира популярност на българския пазар и най – вероятно ще се изчерпа бързо, за това побързайте!

Градински мебели от естествен ратан

Градински комплект Борнео Градински комплект Рива
За наближаващият сезон помислихме и за това, какво ново от света на естествения ратан можем да ви предложим. Новите комплекти „Рива“ и „Пеланги“ са с по овални фори и се предлагат в натурален светъл ратан. Градинският комплект „Борнео“ от своя страна е изработен от тъмен ратан, като към комплекта са включени и изчистени бели възглавници. Не забравяйте да обърнете внимание и двата модела „Бахама“, които са тотален хит в Румъния!

Шоурум


showroom 1 showroom 2

Ние обичаме да глезим клиентите си и бихме желали да се чувствате като у дома си, когато ни посещавате. За това през зимните месеци ние се постарахме да реновираме изложбената ни зала в Слънчев Бряг, която вече е налице! В шоурума ни ще откриете мостри на различни комплекти от ратан и изкуствени растения, храсти и дръвчета.
Ще се радваме да ни посетите и разгледате новостите, които фирма Барон ви предлага!

showroom 3 showroom 4

Не знаете къде се намира шоурумът ни ? Научете как да стигнете като цъкнете тук.
Нямата възможност да ни посетите? Вижте всичките ни предложения в сайта ни или на нашата фейсбук страница Барон.

градинско обзавеждане, мебели от ратан, градински мебели