Bulgarian Czech English French Greek Italian Macedonian Polish Romanian Russian Serbian

Блог

градински-мебели-от-изкуствен-ратан
градински комплект от изкуствен ратан

Градинските мебели от ратан са може би най-предпочитаните мебели за обзавеждане на заведения на открито.
Независимо дали търсите съвременен дизайн или искате нещо по традиционно, градинските мебели от ратан са отличен избор за обзавеждане на всякакъв тип заведения на открито.
Издръжливи, здрави и практични, мебелите от ратан са не просто функционални, но и много атрактивни.

На пазара могат да бъдат намерени различни видове мебели ратан, но може би най-популярните са класическите градински мебели от естествен и изкуствен ратан.
И докато градинските мебели от естествен ратан звучат като очевиден избор за обзавеждане на заведения и летни градини, то не трябва да забравяте, че естественият материал, колкото и издръжлив да е той, се влияе от метеорологичните условия. Отглеждан в тропическите райони по целия свят, естественият ратант е екологично чист продукт, които се добива изключително лесно. Силната еластичност на продукта, както и приятният му външен вид, го правят предпочитан продукт, но по-скоро за вътрешно ползване. Това е така, защото, както всеки друг естествен продукт, ратанът се влияе от климата. Високата влага може да причини мухъл или гниене на ратанът и да го повреди, точно толкова колкото и силното слънце, от което цветовете избледняват.

Всичко това показва, че мебелите от естествен ратан трябва да бъдат добре защитени по време на дъжд, студено време или силно слънце, което ги прави по–малко предпочитани при обзавеждането на заведения. Изкуственият ратан, от друга страна, е напълно подходящ за използване както на открито, така и вътре в самите заведения. Изключително добре изработени, градинските мебели от изкуствен ратан, наподобяват досущ мебелите от естествен ратан, с тази разлика, че са много по-издръжливи и не се влияят от климата около тях. Те не избледняват, когато са изложени на силно слънце и могат да не се прибират през цялата година. Градинските мебели от изкуствен ратан също така не се влияят и от дъжд и резки промени в температурата. Едно от най-големите им предимства е може би това, че не трябва да се притеснявате за насекомите, които иначе биха прояли дървените мебели например. Мебелите от изкуствен ратан са чудесен избор и за обзавеждане на закрити помещения, поради факта, че се поддържат изключително лесно. Всичко това, прави мебелите от изкуствен ратан предпочитан избор при обзавеждане на заведения.

Контакти

iconfinder viber social media icons 2986069+359 895 122 292
+359 894 471 995
           +359 879 898 990

iconfinder Tilda Icons 1ed mail 3586360 sales@baron.bg
marketingbaron2@gmail.com
               baronsales2@gmail.com

Офис Хасково; ул. Балкан 2
Складова база - Бургас
Зад разсадника на Бургасцвет

Доставка Еконт -20%

доставка с еконт -20%