Маса с верзалитов плот 08

Размери на плота: 80х80 Материал: Верзалит Масите се предлагат в различни комбинации на метални стойки и верзалитови плотове. Очаквана доставка!

Размери на квадратен плот: 80х80

Материал: Верзалит

 

Фирма „Барон” предлага на Вашето внимание маси с верзалитов плот, които могат да бъдат както във вътрешни пространства, така и за външна употреба в допир с атмосферни условия.

При нас можете да намерите точната маса, подходящ за Вашият дизайн на обзавеждане.

Търсеното от Вас качество и дизайн на плота за Вашата маса можете да намерите допълнителното в другите наши предложения за плотове за маса.

За да задоволим всяка една ваша цел предлагаме различен набор от метални крака за маси.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти

Baron.bg logo


© All rights reserved. Powered by Baron Design.