Bulgarian Czech English French Greek Italian Macedonian Polish Romanian Russian Serbian

Детски атракциони

Независимо дали сте собственик на заведение, имате увеселителен парк или сте просто родител, атракционите за деца са навсякъде около нас. Всеки един артикул - от увеселителни влакчета, през клатушките с монети и ходещите животни, чак до детските площадки и надуваемите батути и замъци, вече е на една ръка разстояние. Но безопасни ли са те за децата ни?
При изработката на какъвто и да е тип съоръжение, производителите на атракциони за деца, трябва да се съобразяват с много и различни стандарти и изисквания. За това, при избор на какъвто и да е тип увеселително оборудване, трябва да бъдем нащрек и да проверяваме както производителя, така и дилъра,  от който пазаруваме.

За щастие, нашата фирма работи с дългогодишни, вече доказани, партньори, на които всеки може да се довери. Независимо дали избирате надуваем батут, пързалка и комбинирано съоръжение или сте се насочили към оборудване на вътрешни детски кътове с меки форми и басейни, ние сме тук, за да помагаме. Със стотици реализирани и още много примерни проекти, ние можем да предложим и осигурим най - качествените продукти на пазара.

Контакти

iconfinder viber social media icons 2986069+359 895 122 292
+359 894 471 995
           +359 879 898 990

iconfinder Tilda Icons 1ed mail 3586360 sales@baron.bg
marketingbaron2@gmail.com
               baronsales2@gmail.com

Офис Хасково; ул. Балкан 2
Складова база - Бургас
Зад разсадника на Бургасцвет

Доставка Еконт -20%

доставка с еконт -20%