Skip to main content

Детски атракциони

Сортирай поНезависимо дали сте собственик на заведение, имате увеселителен парк или сте просто родител, атракционите за деца са навсякъде около нас. Всеки един артикул - от увеселителни влакчета, през клатушките с монети и ходещите животни, чак до детските площадки и надуваемите батути и замъци, вече е на една ръка разстояние. Но безопасни ли са те за децата ни?
При изработката на какъвто и да е тип съоръжение, производителите на атракциони за деца, трябва да се съобразяват с много и различни стандарти и изисквания. За това, при избор на какъвто и да е тип увеселително оборудване, трябва да бъдем нащрек и да проверяваме както производителя, така и дилъра,  от който пазаруваме.

За щастие, нашата фирма работи с дългогодишни, вече доказани, партньори, на които всеки може да се довери. Независимо дали избирате надуваем батут, пързалка и комбинирано съоръжение или сте се насочили към оборудване на вътрешни детски кътове с меки форми и басейни, ние сме тук, за да помагаме. Със стотици реализирани и още много примерни проекти, ние можем да предложим и осигурим най - качествените продукти на пазара.