Skip to main content

Шезлонг от масивно дърво 02

Размери на дървената част: 200x65x30см.

Ръчно изработеният шезлонг е произведен от висококачествено масивно дърво, което му придава естествен и ръстикозен вид. Със своята подвижна облегалка, той предлага максимален комфорт и удобство, като можете да регулирате ъгъла на наклона спрямо вашите предпочитания. Дизайнът е елегантен и модерен, с гладки и изчистени линии, които го правят перфектен за всеки тип интериор - от уютната ви градинка до красивия балкон. Този шезлонг може да бъде изработен по индивидуални размери и изисквания на клиента, включително материали, цветове и завършващи детайли. С този ръчно изработен шезлонг ще се наслаждавате на моменти на пълен комфорт и релакс, докато се наслаждавате на топлото слънце и спокойствието на вашия дом или градина.

Размери на дървената част: 200x65x30см.

Продуктът се изработва по размери и от материал, избран от клиента.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти