Skip to main content

Метална пейка с дървена седалка

Материал: метал и дърво

Металната пейка с дървена седалка е функционална, удобна и издръжлива мебел, която е подходяща за използване както на открито, така и в закрити пространства. Металната конструкция на пейката осигурява стабилност и здравина, като в същото време е лека и лесна за транспортиране и преместване.

Дървената седалка на пейката е изработена от качествени материали, които гарантират дълготрайна употреба и комфорт. Дървената повърхност на седалката е гладка и приятна на допир, като същевременно осигурява оптимален комфорт при седене.

Металната пейка с дървена седалка е идеална за използване в градината, механа, ресторант или на други открити пространства, където може да се наслаждавате на красивата гледка и да си почивате. Тя може да бъде също толкова ефективна и във вътрешните пространства, като се вписва лесно в интериора на вашата кухня, трапезария или офис.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти