Bulgarian English German Romanian

За нас

За фирмата

Фирма Барон ООД - Хасково включва в дейността си няколко сфери:

check mark 2 48Business card in hand333директен внос и продажба на детски клатушки, работещи с монети, кран машини за хващане на плюшени играчки, монетни машини за топчета и капсули, машини за стикери и татуировки, консумативи за тях, надуваеми батути и пързалки, влакчета, оборудване за детски кътове и центрове, външни детски площадки, пързалки, катерушки, обезопасителни настилки, модулни плейграунди, меки играчки и много други атрактивни за децата продукти. Ние изготвяме индивидуален проект и го съобразяваме с вашите изисквания, вашите размери на помещението и вашият бюджет. Независимо дали искате малък детски кът или цялостно обзавеждане на детски център ние можем да ви помогнем. Всички наши детски кътове, модулни съоръжения и конструкциии за катерене са произведени от най-безопасни материали, лесни за почистване и поддръжка, меки, интересни, удобни и безопасни за децата.

check mark 2 48директен внос и продажба на екзотични материали и продукти от Далечния изток като бамбукови пръчки (различни диаметри), тръстикови покриви, панели за покриви и чадъри от изсушени палмови листа, мебели от бамбук, градински мебели от естествен и изкуствен ратан. Изпълняваме проекти за обзавеждане на заведения и хотели, предлагаме изкуствени палми и дръвчета и др. Цените на предлаганите стоки нямат конкурентни на нашия пазар. Тези продукти придават неповторима екзотика и могат да се използват за декорация на летни градини, заведения на открито, в хотелски комплекси и др.

check mark 2 48директен внос и продажба на материали за строитeлството: гранити, плочки, врати и др.

Предложения

Ако сте собственик на кафе, бар, магазин, търговски или детски център и разполагате със свободно място, което може да превърните в развлекателен кът, не се колебайте да се свържете с нас!!!

special offersЩе се радваме да сме във ваша полза и заработим заедно.
Предлагаме Ви богат каталог от детски монетни и надуваеми съоръжения и много други атрактивни и доходоносни продукти, единствени на нашия пазар.
С разнообразните и атрактивни съоръжения на БАРОН ООД правите децата щастливи и печелите!
Възползвайте се от атрактивното предложение - по този начин Вие само печелите:

  • Превръщате търговския си обект в атрактивно и предпочитано място от децата и техните родители.
  • Увеличавате приходите от вашия бизнес, тъй като случайните, но доволни посетители се превръщат в постоянни ваши клиенти.
  • Като наш партньор получавате процент от приходите.

Защо ние:

check mark 2 48Защото ние единствено предлагаме разнообразни и безопасни детски съоръжения за забавление и оборудване според всички изисквания. Всички наши продукти имат необходимите сертификати за произход, качество и безопасност.

check mark 2 48Защото при нужда наш екип е винаги на ваше разположение.

check mark 2 48Защото ние имаме партньори и връзки с фирми от цял свят и можем да ви предложим последните нови продукти, излезли на пазара.

check mark 2 48Защото ние работим добре и вие ще печелите добре!!!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА!!!

 

Плащане и доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад.

Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт и нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка. Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Начините за плащане са:worldwide shipping

  1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.
  2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон.

*Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

За стоки, които в момента не са на склад, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. Обикновено този срок е около 60 дни.

Клиенти

За времето от 2005 год., от както започва да се занимава основно с горепосочените дейности до сега, нашата фирма има вече многобройни клиенти от цялата страна.Може да видите някои от нашите партньори и изпълнени проекти ТУК

Шоурум

Ние обичаме да глезим клиентите си и бихме желали да се чувствате като у дома си, когато ни посещавате. За това през зимните месеци ние се постарахме да реновираме изложбената ни зала в Слънчев Бряг, която вече е налице! В шоурума ни ще откриете мостри на различни комплекти от ратан и изкуствени растения, храсти и дръвчета.

Ще се радваме да ни посетите и разгледате новостите, които фирма Барон ви предлага!

Нямата възможност да ни посетите? Вижте всичките ни предложения в сайта ни или на нашата фейсбук страница.

За нас

Категории

Контакти

phone 62 32+359 879 898 990
+359 894 471 995

message 32sales@baron.bg
marketing@baron.bg
             baronsales2@gmail.com

Офис Хасково; ул. Балкан 2
Складова база - Слънчев Бряг

Доставка Еконт -20%

доставка с еконт -20%