Skip to main content

Декоративна арка от изкуствени растения

Красива декоративна арка изработена от изкуствени цветя. Размер: 200/200 см.

980,00 лв

Елегантна арка от изкуствени цветя, създадена от метална основа с висококачествена флорална зеленина, изкуствени цветни и висящи растения. Този арт дизайн е с дължина 200 см. и с ширина 200 см. Всички материали са индивидуално свързани към основата с ярък акцент върху детайла. Перфектен декор за вашите обети, фон за снимки, скъп булчински / подарък /, торта маса и други. 
Предлагаме опция за персонализирани поръчки с дизайн и размер по избор. Ще поставим творческата си енергия в работата и дизайна специално за вас. Щастливи сме да индивидуализираме вашия празник - сватба, кръщене, рожден ден или друго.
Изработка в рамките на 10-15 работни дни.

Всички материали са с отлично качество, и могат да се използват за повече от едно събитие. Този дизайн може да се използва на закрито и открито, но не забравяйте да го предпазите от тежки атмосферни условия, включително дъжд, сняг.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти