Skip to main content
Продуктов код: ZP51
Тревен панел с UV защита, изработен от изкуствени растения с UV защита. Размери: 50/50см

52,00 лв

Тревният зелен панел е с UV защита и е  подходящ за външна употреба /пряка слънчева светлина/, за обзавеждане и декориране на всякакви помещения. Изкуствените растения са перфектен избор за декорацията на летни градини, заведения и всякакви други помещения. Изключително лесен за почистване и поддръжка.

Размери: 50/50см

Цена за брой с размери 50/50см: 52,00 лв с ДДС

Цена за кв.м.: 208,00лв с ДДС

Цена за кв.м. поставен на метална мрежа: 238,00лв с ДДС

Панелът се предлага без мрежа за поставяне.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти