Skip to main content

Екзотично изкуствено покритие за бар

Продуктов код: EP01
Екзотичен сламен покрив за бийч барове, клубове и заведения. Размери на ролката: 2 х 20 м

Изкуствен сламен покрив, подходящ за бийчбарове и ресторанти.
Размери на ролката:
- височина - 2 м;
 - дължина - 20 м;
- дължина на тревата -  17см 

САМО ПО ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА!

Екзотичното изкуствено покритие за барове е модерно и стилно решение, което дава възможност за създаване на уникална атмосфера в барове и ресторанти. Изработено от висококачествени материали, то предлага различни текстури и дизайни, които имитират естествените материали, като например слама, палмови листа и т.н. Екзотичното изкуствено покритие е устойчиво на дъжд, слънце и ветрове, което го прави много лесно за почистване и поддръжка.
Това изкуствено покритие е направено по образец на сламените покриви. Перфектно е за сграда на екзотично място и най-вече за барове или отворени ресторанти на плажа, защото успява да създаде плътна и хубава сянка. Направено е от висококачествени материали.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти