Skip to main content

Фикус Бенджамин с преплетени стъбла

Продуктов код: DR 59 (JWT098)
Размери: 160 см

132,00 лв

Размери: 160 см.

Брой листа: 1440 бр.

Тегло: 2,140 кг.

Фикусът е едно от най-разпространените стайни растения. Неговата родина е Азия и Австралия.  Дръвчето е с тегло 2,140 кг. и притежава дървено преплетено стъбло и 1440 броя изкуствени листа.

Декоративното дърво придава свежест и красота. Подходящо за използване като елемент на декорация за всяко помещение и лятна градина.

Продава се без саксия.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти