Skip to main content

Изкуствено дърво с бял - вишнев цвят

Височина: варира от 2 - 3м Дължина на извивката: около 2м Цвят на цветовете в короната: бледорозов, тъмнорозов, смесен

Височина: варира от 2 - 3м

Дължина на извивката: около 2м

Цвят на цветовете в короната: бледорозов, тъмнорозов, смесен

Красиво декоративно дръвче в свежи цветове. Изкуственото дръвче е с интересен дизайн. Извитата форма на корона му придава екзотичен вид. Височината на дръвчето може да варира от 2 до 3м според предпочитанията на клиента. Короната може да бъде изработена в следните цветове: бледорозов, тъмнорозов или комбинация между двата цвята. Дръвчето се изработва по поръчка и цена се определя спрямо размерите и използваните материали.

Цена: 650,00 - 1300,00лв с ДДС

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти