Skip to main content

Декоративна зелена стена Хана

Изработката на зелените стени може да следва модел и размери, определени от клиента.

С нас можете да създадете зелени стени с размерите и моделите, които точно отговарят на вашите изисквания. Нашата екипна архитекти и дизайнери с удоволствие ще ви помогнат да изразите уникалния си стил и визия.

Без значение дали сте собственик на дом, офис, хотел, ресторант или друго комерсиално място, нашите зелени стени са перфектното допълнение към вашата декорация. Те създават атмосфера на свежест и хармония, която ще впечатли всеки гост или клиент.

Изкуствените растения, използвани в нашите зелени стени, са невероятно реалистични и детайлно изработени. Те ще ви подарят красиви зелени акценти, без нужда от редовна поддръжка. Променете атмосферата си с лекота!

Моля, обърнете внимание, че цената на зелените стени варира в обсега от 150 до 280 лв. за квадратен метър в зависимост от гъстотата и модела на използваните растения.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти