Skip to main content

Декоративни изкуствени дръвчета в различни цветове 019

Редовна цена: 780лв. ПРОМОЦИЯ: 550лв. Размери: височина 250 см., кръгла корона: 100-120 см.

550,00 лв

Нашите персонализирани декоративни изкуствени дръвчета са уникални и неповторими, точно както вие ги желаете. Независимо дали търсите украса за дома си, офиса си или специално събитие, нашите дръвчета са перфектното решение, за да направите вашата визия реалност.

Вие имате контрол над всеки аспект на дизайна. Можете да изберете височината на дървото, която да съответства на вашите нужди, както и формата и ширината на короната, за да създадете желаният стил. Съчетайте различни видове стъбла и клонки, за да постигнете точно този ефект, който искате.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти