Skip to main content

Дизайнерска зелена стена от изкуствени растения Марая

Изкуствено озеленяване - декоративни растения за стена. Изработва се в размери по поръчка и цената се определя спрямо използваните растения. Цената се отнася за кв.м.

Ние предлагаме уникални решения за преобразяване на вашите пространства с изкуствени растения. С нас имате възможността да персонализирате зелените стени според вашите желания и стил. Без значение дали сте собственик на дом, офис, хотел или ресторант, нашите зелени стени са идеални за всякакъв вид декорация. Размерите се определят от вас, за да отговарят точно на вашите изисквания. Внесете природната свежест във вашите пространства с нашите изкуствени зелени стени!

Моля, обърнете внимание, че цената на зелените стени варира в обсега от 150 до 280 лв. за квадратен метър в зависимост от гъстотата и модела на използваните растения.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти