Skip to main content

Изкуствено стъбло MB013 - 140см.

Продуктов код: MB013
Височина: 140 см. Стъблото е с 40 основни гнезда за клонки и 24 допълнителни. 

390,00 лв

Всяко стъбло има текстура и форма, която наподобява истинския растеж на растенията. Това ви позволява да създавате уникални комбинации, като съчетавате различни видове стъбла с различни клонки за постигане на желаният ефект. Независимо дали искате да създадете вдъхновяваща декорация за дома си или изискано пространство във вашето търговско заведение, нашите изкуствени стъбла са подходящото решение.

Стъблото е с 40 основни гнезда за клонки и 24 допълнителни. 

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти