Skip to main content
Продуктов код: GT0014
С еднократни гривни за контрол на достъп се осигурява по-лесен, сигурен и удобен пропусквателен контрол. Редовна цена: 0,23ст/бр. Широчина: 19мм Дължина: 25мм

0,23 лв

Нашата фирма е вносител на еднократни гривни за контрол на достъп.
Материята е здрава, водоустойчива, изключително издръжлива на огън.
Всяка гривна има пореден номер за лесен отчет. След като е залепена, гривната не може да се свали без да се скъса. По този начин се осигурява еднократната и употреба.
Гривните могат да се прилагат успешно за контрол на достъп на много разнообразни обекти, развлекателни съоръжения, басейни, сауни, аква паркове, луна паркове, детски кътове и детски центрове, мини голфове, публични събития, концерти и други.
С гривни за достъп се осигурява по-лесен, сигурен и удобен пропусквателен контрол в хотели, организирани мероприятия, казина, спортни събития, болници и др.
Гривните се предлагат в различни цветове.
Минимално количество за поръчка: 1 000бр.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти