Skip to main content

Ратанова лампа - RPL40A

Продуктов код: RPL40A
Размери: - височина: 60 см - диаметър: 80 см Материал: - естествен ратан

245,00 лв

Лампите ни са създадени с висока функционалност - можете да ги използвате както за осветление, така и като изключителни декоративни акценти. Предлагаме ви свободата да изберете осветително тяло, което най-добре отговаря на вашите предпочитания и стил, давайки възможност за създаване на персонализирани комбинации.

Лампата от ратан е подходяща за всякакъв вид декорация и атмосфера. Въплъщавайки естетиката на природата, тя ще добави топлина и уют във вашето жилище или работно пространство. Освежете интериора на заведението си с бохо шик и приветлива обстановка, която ще впечатли клиентите ви.

Размери:
- височина: 60 см
- диаметър: 80 см
Материал:
- естествен ратан

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти