Skip to main content

Ратанова лампа - RPL40B

Продуктов код: RPL40B
Размери: - височина: 70 см - диаметър: 60 см Материал: - естествен ратан

225,00 лв

Представете си уникално изработена ратанова плетена лампа, която носи със себе си естетиката и очарованието на бохо стила. Това е едно изумително произведение на изкуството, което може да бъде поставено във всякаква обстановка и да създаде впечатляващо атмосферно осветление.

Тънките и елегантни пръчки от ратан са изкусно оплетени, за да образуват уникален и интригуващ дизайн. Техниката на плетене е майсторски използвана, за да създаде разнообразни текстурни ефекти и игра на светлина и сянка. Всяка дръжка от ратан е преплетена с друга, образувайки компактна и здрава структура.

Размери:
- височина: 70 см
- диаметър: 60 см
Материал:
- естествен ратан

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти