Skip to main content

Ратанова лампа - RPL53

Продуктов код: RPL53
Размери: - височина: 50 см - диаметър: 45 см Материал: - естествен ратан

114,00 лв

Бохо стилистиката на тази лампа съчетава винтидж елементи с модерни дизайнерски акценти. Ратановата плетка образува красиви геометрични или органични форми, които придават усещане за хармония и спокойствие. Всяка лампа е ръчно изработена и уникална, като допринася за индивидуалния характер на вашия интериор.

Лампата може да бъде използвана като изящен фокусен пункт или като част от цялостната декорация на стаята. Зависи от вас как ще я интегрирате във вашия пространствен аранжимент. Допълнително, можете да изберете подходящо осветително тяло, което да допълни визуалния ефект на лампата, създавайки уютна и релаксираща атмосфера.

Размери:
- височина: 50 см
- диаметър: 45 см
Материал:
- естествен ратан

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти