Skip to main content

Стол от естествен ратан Маракас

Размери: Височина на седалката: 46 см. Дълбочина на седалката: 40 см. Височина на облегалката: 40 см.

175,00 лв

Столът от естествен ратан, който вие търсите, представлява едно великолепно съчетание на екзотика и удобство. Със своя изчистен и изискан дизайн, той ще допълни всяко помещение със стил и уют. Столът е изработен от висококачествен естествен ратан, което му придава уникален и неповторим вид. Неговата екзотична текстура и нежни нюанси са вплетени във всяка част от конструкцията. Ратанът е ръчно обработен и изплетен, за да създаде хармоничен баланс между естетика и функционалност.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти