Skip to main content
Раязмери: 250х115см. Материал: ясен

1883,00 лв

Прекрасна, ръчно изработена, луксозна конферентна маса Луксор. Съчетание от плот, изработен от масивна дървесина - ясен в комбинация с прозрачно стъкло и метални крака в индустриален стил.
Размери:
Плот цяла дължина 250 см
Дължина на конферентната част 135см
Ширина на конферентната част 95см
Дължина на частта с двете работни места: 115см
Ширина на частта с двете работни места 115 см
Дебелина на плота 4,5/5см
Материал на плота: ясен
Прахово боядисани крака в черен цвят (налични и други цветове).
Дизайн и производство на маси от масивна дървесина в индустриален стил. Ние правим масите (плотовете и стойките) по собствена идея, както и от идеите, които ни предоставят( са ни поверени) от нашите клиенти.
Уникалният дизайн и много добра изработка с голямо внимание към детайла са характеристиките на нашите продукти.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти