Skip to main content

Диван от масивно дърво 01

Този диван е изработен изцяло от масивно дърво, като всяка част е ръчно изработена с голяма внимателност и прецизност. Материалът е качествен и здрав, гарантиращ дълготрайна употреба на мебелта. Диванът е елегантен и стилен, идеален за поставяне във всяко помещение - от дневната стая до спалнята или офиса.

Възможността за изработка на дивана по желание на клиента, позволява персонализиране на продукта и гарантира, че ще отговаря напълно на нуждите и предпочитанията на всеки клиент. Размерите могат да бъдат определени според пространството, където ще бъде поставен диванът, а материалите могат да бъдат избрани от клиента в зависимост от предпочитанията му.

Всеки диван е уникален и притежава своя собствена индивидуалност, което го прави не само функционален мебелен елемент, но и стилно допълнение към интериора на дома или офиса.

Продуктът се изработва по размери и от материал, избран от клиента.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти