Skip to main content

Дизайнерска полица от масив с метална стойка 087

!!!НАЛИЧНА!!! Размери: 130 х 40 см. Материал: ясеново дърво

Дизайнерската полица от масив с метална стойка е изтънчено и функционално произведение на изкуството, което съчетава естествената красота на масивното дърво със съвременния и индустриален вид на метала. Тази полица е идеален избор за тези, които ценят уникалния дизайн и качествени материали.

Повърхността на полицата е изработена от висококачествен масив, подбран с внимание към детайлите и текстурата. Масивното дърво придава на полицата естествена и топла атмосфера, която ще носи уют и природен шар във вашия дом или офис.

Размери: 130 х 40 см. Материал: ясеново дърво 

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти