Skip to main content

Дървена мивка 03

Размери: 35 - 40см.  диаметър.

155,00 лв

Мивката изработена от масивно дърво е един от най-елегантните и привлекателни мебелни елементи, които могат да бъдат добавени към всяко помещение. Тя е изработена от висококачествен дървен материал, който е устойчив на надрасквания, удари и високи температури, което я прави идеален избор за дълготрайна употреба.

Мивката изработена от масивно дърво е функционална, издръжлива и естетически приятна мебел, която ще придаде на всяко помещение стил и уют. Тя може да бъде използвана в различни помещения, включително кухня, баня, перално, градина и други. 

Размери: 35 - 40см.  диаметър.

Продуктът се изработва по размери и от материал, избран от клиента.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти