Skip to main content

Кръгла маса от синя епоксидна смола и парчета корен от японска кация 091

! ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА ! Размери: Ф80см. Материал: корен от японска акация

900,00 лв

Изпълнете вашия дом с елегантност чрез изисканата маса от масивно дърво. Изберете измежду ясен, червен дъб, дъб, орех или бряст, за да създадете уникалността на вашата обстановка. Размерите се оформят по ваше желание, предоставяйки възможност за перфектно съчетание с интериорния ви стил.

Изберете размер, дървесина, модел и цвят на епоксидната смола - всичко съобразено с вашите предпочитания. Вашият индивидуален стил и изисканост ще се отразят във всяка детайлна характеристика на масата.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти