Skip to main content

Кръгла маса със синя епоксидна смола и корен от японска акация 073

!!!НАЛИЧНА!!! Размер: 110х100 см. Материал: корен от японска акация и синя прозрачна епоксидна смола

980,00 лв

Вашето търсене за стилна и практична маса приключва тук. Тази маса от масивно дърво и епоксидна смола е идеалният избор за дома или бизнес средата. Не само че добавя нотка на природата, но също така е изключително устойчива и подходяща за всякакви активности. Независимо дали я използвате за полагане на храна или като работно пространство, тази маса е издръжлива и лесна за почистване. Със своята уникална комбинация от дърво и епоксидна смола, тази маса няма само функционално предимство, но и излъчва дизайнерска елегантност, която ще допълни вашия интериор.

Размер: 110х100 см. Материал: корен от японска акация и синя прозрачна епоксидна смола

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти