Skip to main content

Маса от масивно дърво ръчно изработена 094

Размери: 140х100 см. Даваме възможност за персонализирани маси от масивно дърво, създадени по вашите предпочитания. Изберете размер, дървесина, модел и цвят на епоксидната смола.

Изпълнете вашето пространство с елегантност и топлина с нашата маса от масивно дърво. Специално избрани от вас, материалите - ясен, червен дъб, дъб, орех или бряст - създават уникалност и издръжливост. Размерите се адаптират по вашите предпочитания. Вашият дом ще отразява натуралната красота и изящество на този усъвършенстван дизайн.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти