Skip to main content

Масивна маса от черна епоксидна смола и червен дъб 076

Размери: 300 х 130 см. Материал: червен дъб и черна епоксидна смола

3800,00 лв

Представяме ви един елегантен и уникален продукт - маса, изработена от висококачествено масивно дърво, специално подбран червен дъб, обединено с изискана черна епоксидна смола. Тази изящна комбинация от материали създава магически и дълготраен ефект, които оживяват вашия интериор с неповторим стил и изтънченост.

Дървото, използвано за тази маса, е отличително с чудесна текстура и неповторими нюанси, които правят всеки екземпляр единствен в своя род. Червеният дъб съчетан със смолата създава завладяващ контраст, който привлича вниманието на всеки, който се придвижва около масата.

Размери: 300 х 130 см. Материал: червен дъб и черна епоксидна смола

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти