Skip to main content

Пейка от масивно дърво 01

Тази елегантна пейка е изработена от висококачествено масивно дърво и метални крака, което я прави не само стилна, но и издръжлива. Ръчната изработка гарантира качеството на всеки един детайл на мебелта.

Пейката е идеална за поставяне във всяко помещение - от домашната градина до дневната стая или кухнята. Може да бъде използвана както за сядане, така и за декоративна цел.

Тази пейка е не само функционален мебелен елемент, но и стилно допълнение към вашия дом или офис. Изберете я сега и добавете ново измерение към интериора на вашия дом!

Комбинацията от масивно дърво и метални крака придава на пейката модерен вид и я прави лесна за съчетаване с други мебели в интериора. Предлагаме я в различни размери и цветове, за да отговаря напълно на предпочитанията и нуждите на всеки клиент.


Продуктът се изработва по размери и от материал, избран от клиента.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти