Плот за маса от масивно дърво ясен и епоксидна смола 07

Размер: 198х78х5см Материал: Ясен и епоксидна смола

1440,00 лв

Дървен плот от Ясен и епоксидна смола, който гарантира уникален дизайн, неповторимост и ще допринесе за подобряването на интериора Ви.

Плотът е създаден от дървото Ясен, което се слави с висока устойчивост на удари и цепене, както и висока гъвкавост.

Тези ключови способности позволяват по-широко разнообразие при обработката.

Към изработката на плота е добавена и епоксидна смола, която е иновативно дизайнерско решение и подчертава елегантността му. Епоксидната смола може да бъде в различен цвят за максимално удовлетворение на  Вашите цели.

За още по-голямо удобство в реализирането на Вашите проекти, фирма "Барон" предлага допълнителна обработка на плота с масла или импрегнатор (препоръчва се за по-голяма устойчивост на продукта).

Дървеният плот е с размери: дължина 198 см, ширина 78 см и дебелина 5 см. Може да бъде изработен с различни размери. 

Тъй като плотовете са ръчна изработка не могат да бъдат изработени два съвсем еднакви плота.

Направи запитване за цена!

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти

Baron.bg logo


© All rights reserved. Powered by Baron Design.