Skip to main content

Маса в индустриален стил със запазени краища 092

!НАЛИЧНА! Размери: 290-304 х 70-87-76 см. 6 см. дебелина на плота.

1100,00 лв

Изберете размер, дървесина, модел и цвят на епоксидната смола - всичко според вашите предпочитания. Вашият персонализиран масивен мебелен акцент ще бъде излъчване на вашата индивидуалност във всяко пространство.

Изкусително изработена, масата от масивно дърво предлага елегантна хармония между природната текстура и изящната изработка. Нежният допир на ясен, червен дъб, дъб, орех или бряст придава уникален характер, докато размерите, съобразени с предпочитанията на клиента, подчертават индивидуалността на дома. Тази маса обещава функционалност, залегнала в дизайн, който въздейства с топлота и изящество.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти