Skip to main content

Рафт от масивно дърво 01

Представяме ви този елегантен рафт, изработен ръчно от висококачествено масивно дърво. Той е идеален за всеки, който търси не само функционалност, но и стил и изтънченост в своя дом или офис.

Всеки рафт е уникален, тъй като е изработен от дърво, което има своята индивидуалност и текстура. Ръчната изработка на рафта гарантира високото му качество и прецизност в детайлите. Рафтът може да бъде изработен в размери и материали по избор на клиента, за да отговаря напълно на нуждите и предпочитанията му.

Рафтът е идеален за съхранение на книги, декоративни предмети, снимки и други вещи, които искате да изложите. Той е перфектен за поставяне в дневната стая, спалнята, офиса или библиотеката, където може да добави уют и индивидуалност към интериора.

Стилният и елегантен дизайн на рафта придава усещане за топлина и уют във всяко помещение. Той е изключителен мебелен елемент, който може да направи впечатление и да допълни вашия стил на обзавеждане.

Продуктът се изработва по размери и от материал, избран от клиента.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти