Skip to main content

Сандъци от масивно дърво 01

Представяме ви тези красиви и функционални сандъци, изработени от висококачествено масивно дърво. Тези сандъци са идеални за всеки, който търси уникален и стилен начин за съхранение на различни предмети.

Всеки сандък е уникален, тъй като е изработен от дърво, което има своята индивидуалност и текстура. Ръчната изработка гарантира високото качество и изтънченост на всеки детайл. 

Тези сандъци са перфектни за съхранение на дрехи, обувки, книги, играчки, декоративни предмети и други вещи. Те могат да бъдат използвани в спалнята, детската стая, коридора или дневната стая. Всеки сандък е снабден с капак, който гарантира сигурността на съхраняемите вещи и в същото време добавя допълнителен стил към мебелите.

Сандъците са изработени с голяма прецизност и внимание към детайлите, като съчетават красив дизайн с практичност.


Сандъците могат да бъдат изработени в размери и материали по избор на клиента 

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти