Skip to main content

Маса от масив с метална стойка 085

!!!НАЛИЧНА!!! Продуктът се изработва по размери и от материал, избран от клиента.

Тази таборедка съчетава естетиката на масивно дърво със здравината на метална стойка и е идеалното решение за съвременния интериор. Седалката е направена от естествен дървен материал, който не само е красив на вид, но и осигурява удобство и комфорт при използване. Седалката е гладка и без излишни издатини, което я прави лесна за почистване и поддръжка.

Стойката на таборедката е изработена от здрав метал, който осигурява стабилност и устойчивост на тежестта. Металната конструкция е покрита с черна боя, която придава на таборедката елегантен и модерен вид.

Тази таборедка със седалка от масивно дърво и стойка от метал е идеалното допълнение към вашия интериор. Тя може да бъде използвана като стол за къщата или като декоративен елемент във вашата всекидневна, кухня, хол или спалня. Тази таборедка е изработена от висококачествени материали и е готова да отговори на вашия висок стандарт на качество и функционалност.

Продуктът се изработва по размери и от материал, избран от клиента.


Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти