Skip to main content

Трапезна маса от цяла талпа масив и синя епоксидна смола 074

Размери: 180 х 80 см. Материал: ясен и тъмно синя епоксидна смола

Масата, изработена от епоксидна смола и масивно дърво, представлява уникално съчетание на съвременен и естествен дизайн. Тази изискана мебел привлича вниманието със своите впечатляващи детайли и красиви текстури.

Горната част на масата е създадена от епоксидна смола - прозрачен и дълбок материал, който придава на мебелта модерен и елегантен вид. Епоксидната смола може да бъде изливана в различни цветове и форми, което позволява създаването на уникални мотиви и абстрактни ефекти върху повърхността на масата. Това прави всяка маса от епоксидна смола истинско произведение на изкуството.


Размери: 180 х 80 см. Материал: ясен и тъмно синя епоксидна смола

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти