Skip to main content

Декоративни маси от масино дърво и епоксидна смола 050

Продуктов код: Domino
Размери: -240х100х75 см. -80х80х45 см. -60х60х40 см. Материал: ясен и епоксидна смола

Маси от масивно дърво и епоксидна смола с различни размери.

Размери:
-240см дължина, 100см широчина, 75см височина;
-80см дължина, 80см широчина, 45см височина;
-60см дължина, 60см широчина, 40см височина;
-завършек на плотовете - гланц лак.


Плотовете са изработен от два реда ламели, плътно залепени един за друг.

Вторият ред ламели е залепен за първия както на снимката, а свободните пространства са заляти с епоксидна полупрозрачна смола.

Подходяща за вашият дом, ресторант, кафене, хижа, лятна резиденция, хотел или където искате да създадете уют в личното си пространство.

Прахово боядисани крака за маса в сив цвят.

Краката за маса могат да бъдат боядисани в различен цвят, като всеки клиент може да избере боя от нашия каталог с предложения.

Фирма "Барон ООД" може  да изработи различни маси и метални стойки според Вашето желание с различни размери и цвят. За повече информация относно предлаганите модели, размери и цветове, може да се свържете с нас.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти