Skip to main content

Маса от червен дъб и епоксидна смола 27

Размери: 80х80х75см. Материал: червен дъб и епоксидна смола.

575,00 лв

Маса с плот от масивно дърво червен дъб и епоксидна смола, който гарантира уникален дизайн, неповторимост и ще допринесе за подобряването на интериора Ви. Масата е подходяща за осъществяване на интериорни и екстериорни проекти. Веднъж втвърдена, тази епоксидна смола е изключително издръжлива на абразиви, влага, ултравиолетови лъчи и високи температури. Имайте предвид, че епоксидната смола е издръжлива, но въпреки това може да бъде надраскана и обезобразена от остри предмети и твърде висока температура. Акцентирането при плота е постигнато чрез епоксидната смола, която може да бъде в различен цвят според изискванията на клиента. Тази маса ще бъде перфектния завършек за вашия дом, лятна градина или заведение.

Размери: 80/80/75см.
Дебелина на плота: 5см.
Материал на плота: Червен дъб и епоксидна смола.
Материал на стойка: Метал.
Килограми: 40кг.
Време за изработка: 10-15 дни след 50% авансово плащане.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти