Маса от ясен и епоксидна смола 19

Размер: 100х50/40-45 см Материал: ясен и епоксидна смола

720,00 лв

Холна маса Хермес е изработена от ясен в комбинация от епоксидна смола, което я прави подходяща и красива маса за дома.

Имаме толкова много невероятни природни места по света и голяма част от тях са свързани с вода. Реките, моретата, океаните, водопадите притежават магнитни сили, които ни носят спокойствие и удовлетворение. Тази маса  е създадена от вдъхновението на тюркоазената река в Словения. 

Нейния невероятен цвят е много красив и запомнящ се. 

Надяваме се, че естественото дърво и тюркоазените цветове на епоксидната смола ни позволиха да направим зашеметяваща повърхността на масата, която да внесе мисли за невероятни места създадени от природата.

Можем  да изработим различни маси според вашето желание с различни размери, единственото, което трябва да направите е да се свържете с нас.

Как да се грижим за масата:

- не използвайте абразиви за почистване на плотове от епоксидна смола
- избършете всички разливи и течове веднага с парцал или кърпи

Размер:100х50/40-45 см - ясен на 5 см дебелина
Материал: ясен и епоксидна смола

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти

Baron.bg logo


© All rights reserved. Powered by Baron Design.