Skip to main content

Маса от ясен и епоксидна смола 28

Размери: 80х80х75см. Материал: ясен и епоксидна смола

575,00 лв

Дървената маса е изработена от дървото Ясен, което е от най-универсалните дървесини с широко приложение, благодарение на многобройните си качества. В съчетание към масата е добавена епоксидна смола вписваща се идеално в цялостната визия на плота. Плота е с висока издръжливост и устойчивост на температурни промени.
За да задоволим всяко едно Ваше изискване, цветът на епоксидната смола може да бъде избран от Вас. Тъй като плотовете са ръчна изработка не могат да бъдат изработени две съвсем еднакви маси. Масата може да бъде използване при обзавеждане на ресторанти, летни градини и заведения.

Размери: 80/80/75см.
Дебелина на плота: 5см.
Материал на плота: Ясен и епоксидна смола.
Матeриал на стойката: Метал.
Килограми: 40кг.
Време за изработка: 10-15 дни след 50% авансово плащане.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти