Skip to main content
Продуктов код: PMD 16
Размери: 230х100см. Материал: ясен

1800,00 лв

Тази уникална дървена маса за кухня/ трапезария, изработена ръчно от естествено ясеново дърво, ще допринесе, за да имате уникален декор в дома си.Мястото за срещи с приятелите ви.

Подходяща за вашият дом, ресторант, кафене, хижа, лятна резиденция, хотел или където искате да създадете уют в личното си пространство.

Допълнителна информация:

Възможно е да направите всяка друга маса, като можете да изберете:

- размери
- форма
- дървесни видове, от които можете да избирате:  дъб, ясен, червен дъб 
- цвят на смолата, избирайте от: черен, тъмносин, прозрачен, тюркоазен или друг цвят
- крака, изберете от: трапецовидни, Х - образни крака, П-образни крака и още други видове от нашата категория Метални крака за маси
- матово или гланцово покритие

Подробности:
- размер - 230х100 см 
- дебелина - 4,5/5 см 
- естествена форма на дървото
- материал на плота - ясен

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти