Skip to main content
Размери маса -200х80см х 6,5 см - дебелина с прави страни размери пейка - 4,5/5 см - 50 височина / широка 40 см /80 см дължина с прави страни материал: дъб

1764,00 лв

Представяме Ви маса и пейка Гея изработени от масивно дъбово дърво и метални крака. Подходящи за вашият дом, ресторант, кафене, хижа, лятна резиденция, хотел или където искате да създадете уют в личното си пространство.

Масата и пейката са изработени от естествен и натурален материал - дъб - една от най-твърдите дървесини.

Широко приложение благодарение на функционалната повърхност и високата устойчивост на масата.

Можем  да изработим различни маси според вашето желание с различни размери. Предлагаме и богата гама от метални крака за маса. За повече информация относно предлаганите модели, размери и цветове, може да се свържете с нас.

Тъй като плотовете са ръчна изработка не могат да бъдат изработени две съвсем еднакви маси, което гарантира идентичността на всяка маса.

материал: дъб 
Размери маса -200х80 см х 6,5 см - дебелина с прави страни
размери пейка - 4,5/5 см - 50 височина / широка 40 см /80 см дължина с прави страни 

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти