Skip to main content

Плот от масивно дърво червен дъб и епоксидна смола 05

Продуктов код: EX003
Размер: 200х120х4.5 см Материал: червен дъб и епоксидна смола

Уникален дървен плот от масивно дърво Цер и епоксидна смола.

Плотът е подходящ за осъществяването на интериорни и екстериорни проекти, за постигането и на най-екстравагантните Ви идеи.

С атрактивния си външен вид и форма, плотът би се отличил във всяка една своя употреба.

Акцентирането при плота е постигнато чрез епоксидна смола, която може да бъде в различен цвят според изискванията на клиента.

Фирма "Барон" предлага допълнителна обработка на Вашия плот с помощта на масла или импрегнатор (препоръчва се за по-добра устойчивост на продукта).

Размери: дължина 200см, ширина 120см и дебелина 4.5см.

Може да бъде изработен с различни размери. 

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти