Skip to main content

Плот от червен дъб и епоксидна смола 02

Продуктов код: EX011
Размер: 200х90х5см Материал: червен дъб и епоксидно смола

1200,00 лв

Плот от масивно дърво червен дъб и епоксидна смола.

Изключително здрав, лесно се обработва и не съдържа токсини, и вредни емисии. 

Плотът е подходящ за осъществяването на интериорни и екстериорни проекти, като при създаването на плота е запазена естествената форма на дървото.

Епоксидната смола придава на плота завършеност и може да бъде в различни цветове, за да се впише в представите на всеки един клиент.

Фирма "Барон" предлага допълнителна обработка на продукта с масла или импрегнатор (препоръчва се за по-добра устойчивост).

Дървеният плот е с размери: дължина 200см, ширина 90см и дебелина 5см.

Размер: 200х90х5см

Материал: червен дъб и епоксидно смола

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти