Skip to main content

Ръчно изработен плот от масив ясен 04

Продуктов код: WS003
Размер: 150х100х5см Материал: ясен

650,00 лв

Плотът е изработен от масивно дърво Ясен, като при създаването му е запазена естествената форма на дървото.

Благодарение на качествата на дървото - гъвкавост, удароустойчивост, здравина - плотът има голяма приложимост в интериорния и екстериорния дизайн.

Съвременният дизайн на плота му придава идентичност и гарантира за съчетанието му с всяка една фантазия на потребителите.

Уникалната форма на всеки един плот гарантира за идентичност и спомага за отличаването му във всяка една среда.

Дървеният плот е с размери: дължина 150см, ширина 100см и дебелина 5см.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти