Skip to main content
Продуктов код: MSM077
Размери: 70 см. височина 70 см. широчина Профил: 80х80 мм. Профил: 80х40 мм. - 280 лв.

312,00 лв

Комплект от 2 броя метални крака за маса.

Размер на профила: 80 x 80 мм.

Профил: 80 х 40 мм. - 280 лв. 

Височина: 70 см.

Широчина: 70 см.

Към момента на поръчката някои от моделите може да не са налични на склад. Времето за производство може да отнеме до 10 работни дни.

Металната стойка за маса може да бъде боядисана в цвят по Ваш избор. За допълнителна информация, моля свържете с нас.

Имате въпроси?

Ревюта

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.
Плащане

Начините за плащане са:

1. По наша банкова сметка срещу издадена от нас проформа фактура. Това е по-евтиният вариант, защото спестявате такса за наложен платеж.

2. С наложен платеж или с пощенски паричен превод при получаване на доставката. Разписката, която ще получите от Еконт Експрес, за платената стока служи като фискален касов бон. *Нужно е да съхранявате тази разписка или да я прикрипите към издадената ви от нас фактура.

Транспортните разходи не са включени в цените на предлаганите от нас продукти и се заплащат отделно.

Доставка

Голяма част от стоките, които нашата фирма предлага в този сайт, са налични на склад. Моля изпратете вашето запитване по имейл или ни се обадете на посочените телефони.

Срокът за доставка на стоките, налични на склад, е 2-3 работни дни след като потвърдите поръчката си и посочите вашето име, адрес за доставка и телефон. Доставките извършваме със собствен транспорт или с куриерска фирма Еконт като нашите клиенти ползват 20% отстъпка от редовната цена за доставка.

За стоки, които в момента не са на склад или индивидуални поръчки, ще ви информираме допълнително за срок на доставка в зависимост от модела, количеството и т.н. 

Лидер от над 20 години

на едро и дребно

Индивидуални поръчки

Ниски цени

Реализирани проекти